Kent u luisterende oren?

Wie staat er nog open voor een boodschap over de waardigheid van het leven? Deze mensen hebben we heel hard nodig.

Er wordt veel gezegd over thema’s als abortus en euthanasie. Maar helaas wordt er weinig geluisterd. Daar willen wij als JPV verandering in brengen. Hiervoor zijn luisterende oren nodig. Hoe u daar als lid van de JPV bij kunt helpen? Door de JPV aan te bevelen bij zoveel mogelijk luisterende oren in uw netwerk.

Pro Vita: omdat elk leven waarde heeft.
Helpt u mee dit leven te beschermen?
Deel de JPV met een luisterend oor

Leden werven leden

De meest voorkomende manier om tot lidmaatschap van de JPV te komen, is via een bekende - zo is gebleken uit een enquête onder onze leden. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en de noodzaak om het geluid van de JPV een luisterend oor te doen vinden, deelt men zijn of haar persoonlijke motivatie. Misschien bent u zelf ook zo bekend geraakt met ons. Of leest u nu voor het eerst iets over de JPV?

Bewogen betrokken

Herkent u zich in de bewogenheid tot de ontwikkeling rondom medisch- ethische thema's inzake ontstaan en beëindiging van het menselijke leven? Dan roepen wij u op om ons werk met uw betrokkenheid te steunen door onder uw kennissenkring na te gaan wie mogelijk een luisterend oor heeft voor de boodschap van de JPV? Al het menselijk leven is waardig van conceptie tot aan de natuurlijke dood.

  • Steun het werk van de JPV
  • Maak de JPV bekend in uw netwerk
  • Op zoek naar luisterende oren

Vul hieronder naam en
e-mailadres van een bekende in

Nodig daarmee een bekende uit om
kennis te maken met de JPV

Juristenvereniging Pro Vita

Postbos 801
5340 AV Oss
Telefoon: +31 (0)6 16 54 22