Elk leven heeft waarde.

Wie staat er nog open voor een boodschap over de waarde van het menselijk leven? Deze mensen hebben we heel hard nodig.

Er wordt  helaas weinig geluisterd. Echt geluisterd. Er is daardoor te weinig aandacht voor een inhoudelijk en juridisch correct verhaal. Daar willen wij als JPV verandering in brengen. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door ons te onthouden van primaire reacties en in plaats daarvan met goed onderbouwde documenten te komen. Op onze website www.provita.nl zijn meer dan 250 publicaties te vinden over levensrecht en medische ethiek.

Hoe kunt u als lid van de JPV hierbij helpen? Door de JPV aan te bevelen bij zoveel mogelijk luisterende oren in uw netwerk.

Pro Vita: omdat elk leven waarde heeft.
Helpt u mee dit leven te beschermen?
Deel de JPV met een luisterend oor uit uw netwerk.

Leden werven leden

De meeste mensen worden lid van de JPV via een bekende, zo bleek uit een enquête onder onze leden. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en de noodzaak om het geluid van de JPV een luisterend oor te geven, deelt men zijn of haar persoonlijke motivatie. Misschien leerde u ons ook kennen op deze manier. Of leest u nu voor het eerst iets over de JPV?

Bewogen betrokken

Herkent u zich in de bewogenheid tot de ontwikkeling rondom medisch- ethische thema's inzake ontstaan en beëindiging van het menselijke leven? Dan roepen wij u op om ons werk met uw betrokkenheid te steunen, door in uw omgeving na te gaan wie mogelijk een luisterend oor heeft voor de boodschap van de JPV. Zo kunt u tot steun zijn voor ons als vereniging, tot toerusting van onze achterban ten behoeve van het maatschappelijke debat via media en politiek over deze zaken. Maar bovenal om de waarde van het menselijk leven haar plek in deze maatschappij terug te geven.

Al het menselijk leven is van waarde, van conceptie tot aan de natuurlijke dood.

 • Steun het werk van de JPV
 • Maak de JPV bekend in uw netwerk
 • Op zoek naar luisterende oren

Vul hieronder naam en
e-mailadres van een bekende in

Nodig daarmee een bekende uit om
kennis te maken met de JPV

  Juristenvereniging Pro Vita

  Postbos 801
  5340 AV Oss
  Telefoon: +31 (0)6 16 54 22

  Spring naar toolbar